ПЕРЕМОЖЕЦЬ ФІНАЛЬНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ З ПРИРОДОЗНАВСТВА «ЮНИЙ ДОСЛІДНИК»

/Files/images/Рисунок15.jpg Пашко Аполлінарія– учениця 4 класу навчально-виховного комплексу «дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня» №1 м. Вараш. Бере активну участь у конкурсах, олімпіадах, змаганнях, де постійно займає призові місця.

Поліна намагається привернути увагу суспільства до проблем дітей з особливими потребами. Вона представила дослідницьку роботу з теми «Діти з особливими потребами в суспільстві в нашому місті» на Всеукраїнський конкурс експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник» і зайняла III місце у заключному етапі конкурсу.

Поліна дуже гарно співає, танцює, декламує вірші, є постійною і незамінною ведучою всіх класних і шкільних заходів. Бере участь у математичному конкурсі «Кенгуру», відвідує хореографічний та вокальний гуртки.

Керівник роботи:Делех Галина Андріївна– вчитель початкових класів


ПЕРЕМОЖЕЦЬ IV ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ «ОБ’ЄДНАЙМОСЯ Ж, БРАТИ МОЇ!»

/Files/images/Рисунок12.png Водько Юлія Володимирівна– випускниця Вараської гімназії 2018 року. Переможець IV етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської молоді «Об’єднаймося ж, брати мої!» У 2017 році стала переможцем обласного конкурсу «Перло многоцінне». Її наукова робота посіла ІІ місце в обласному конкурсі-захисті секції «Літературна творчість» (збірка поезій «Мелодії вітру»). Юлія є співавтором альманахів «Шевченко серед нас», «Боже, Україну збережи». Вчителем-наставником єПечончик Наталія Петрівна- учитель української мови та літератури Вараської гімназії Рівненської області.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.