Всеукраїнська олімпіада з інформатики 2021 в форматі online

Багато змін в освітніх процесах закладів освіти України відбувається протягом останніх двох років. Різноманітні інтелектуальні конкурси та турніри набули нових форматів проведення. Майже всі Всеукраїнські олімпіади з базових дисциплін, турнірни, конкурси у 2020-2021 навчальному році були скасовані, а окремі проводяться за новими стандартами та процедурами в форматі онлайн. Так громадська організація "Федерація олімпіадного програмування" прийняла рішення провести Всеукраїнську олімпіаду з програмування у 2021-му році. Перший етап тривав кілька тижнів та був повністю онлайн.Долучитися до змагань мали можливість всі бажаючі учні України. Усього на І етап зареєструвалося 3240 серед учнів 8-11 класів, з них 73 від Рівненської області. Від Вараського ліцею №1 три учні (Лобанов Данило, Бондаренко Максим, Щур Максим) пройшли успішно цей етап і приймали участь у другому. Завершився другий етап Всеукраїнської олімпіади з програмування 6 лютого. А 27-28 лютого по всій Україні відбувся третій етап. У більшості регіонів ця олімпіада відбулася очно. У цьому списку із 579 учасників, які отримали право змагатися у третьому етапі, є учні 11 класу Вараського ліцею №1 Лобанов Данило та Бондаренко Максим.

Для участі у IV етапі серед відібраних кращих 134 учасників з 9-11 класів на очний фінал у м.Київ запрошений був Данило Лобанов і успішно пройшов два тури у IV етапі. За підсумками Всеукраїнської олімпіади з програмування 2021 Данило здобув ІІІ місце.

Вітаємо з перемогою Лобанов Данила і зичимо нових звершень та перемог!

/Files/images/olmpadi/лобанов . диплом.png

Вітаємо учасників олімпіадного руху юних програмістів 2021 з успішними виступами на змаганнях.

Висловлюємо подяку вчителю інформатики Вараського ліцею №1 Мамчич Мирославі Сергіївні за наполегливу працю, підтримку учнівської молоді!

Нехай і надалі цілеспрямована кропітка праця учнів та педагога увінчується успіхом та визнанням.

Закриття Всеукраїнської олімпіади з програмування 2021 проходило в онлайн режимі і переглянути можна тут.

За інформацією оргкомітету Всеукраїнської олімпіади з програмування

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.