Вітаємо з перемогою у конкурсі-захисті МАН

01-12 березня в Рівненській області на базі Рівненської Малої академії наук учнівської молоді проходив ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Цьогоріч конкурс відбувався дистанційно. Основними завданнями конкурсу стали виявлення і підтримка обдарованої учнівської молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи, виховання в учнів самостійності, наполегливості, вміння обстоювати власну думку, формування активної громадянської позиції

Команда учнів Вараської міської територіальної громади складалася з 16 осіб, які представляли свої наукові роботи у дев’яти наукових відділеннях.

В обласному етапі конкурсу-захисту почесні треті місця вибороли:

- ГАПОНОВА Ольга, учениця 11 класу Вараського ліцею №3, - в секції «Мистецтвознавство» відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства (керівник ЛОЗОВИЦЬКА Людмила Олексіївна),

- ЛУТАЙ Богдана, учениця 9 класу Старорафалівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, - в секції «Історичне краєзнавство» відділення історії (керівник ЛУТАЙ Світлана Василівна).

Щиро вітаємо учениць та їх наукових керівників з перемогою. Зичимо й надалі наукових успіхів і наснаги, максимального розвитку своїх творчих здібностей. Висловлюємо вдячність Людмилі Олексіївні та Світлані Василівні за підготовку та гідний виступ їх учениць у конкурсі-захисті МАН.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.