Засідання методичного об’єднання вчителів математики закладів загальної середньої освіти Вараської ОТГ у online-режимі

28 квітня 2020 року уonline-режимі проведено чергове засідання методичного об’єднання вчителів математики закладів загальної середньої освіти Вараської ОТГ з теми ’’Форми і методи організації освітнього процесу з математики в умовах карантину’’. Зустріч відбулася з використанням сервісу ZOOM для відеоконференцій та відеоуроків. До роботи методичного об’єднання долучилися 13 вчителів.

Методист методичного кабінету Тетяна Марчук зазначила, що наразі ми вчимося навчати і вчитися в нових умовах: дистанційно. Це зовсім новий досвід для вчителів, учнів та їх батьків. Усім доводиться швидко опановувати нові технології дистанційного навчання. Актуальні питання, які на сьогодні турбують освітян, було розглянуто на online-засіданні, зокрема: щодо організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти під час карантину, щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019/2020 навчального року. Члени методичного об’єднання обговорили такожможливості програми ZOOM в створенні онлайн-конференцій та уроків. Також розглянуто питання підвищення кваліфікації педагогічних працівників в умовах дистанційного навчання, результати участі учнів у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з математики, участь у математичному конкурсі ’’Кенгуру’’.

Педагогічні працівники обговорили поточну ситуацію, поділилися власним досвідом та думками з приводу організації дистанційного навчання, а також встановлення зворотного зв’язку з учнями в умовах карантину.

За підсумками засідання, матеріали для організації роботи вчителям розміщено в групі вчителів математики у Мессенджері.

/Files/images/marchuk/vdeokonferentsya__kvten_2020/Снимок экрана (9).png /Files/images/marchuk/vdeokonferentsya__kvten_2020/Снимок экрана (11).png /Files/images/marchuk/vdeokonferentsya__kvten_2020/Снимок экрана (7).png

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.