Вітаємо лауреата обласного конкурсу «УЧИТЕЛЬ РОКУ –2020»

«Учитель року» - це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху.

20-21 лютого на базі РОІППО та Млинівської ЗОШ № 3 відбулися конкурсні випробування учасників ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Історія». Вісім учасників у перший день змагалися за звання лауреата під час конкурсних випробувань: "Тестування", "Методичний експромт", "Практична робота". У результаті напруженої та відповідальної роботи компетентне журі у складі В.Фурман, завідувача кабінету суспільних предметів РОІППО, Т.Малецької, учителя Острозького НВК "Школа І-ІІІ ступенів-гімназія", В.Доліда, проректора РОІППО, Л.Авдимирець, методиста РОІППО, Т.Пилиповича, учителя Рівненської гімназії "Гармонія", оцінювали знання конкурсантів з методики викладання історії та предмету (всесвітньої історії та історії України), їхню майстерність й ефективність використання методів і прийомів, власні ідеї, знахідки, педагогічні інновації та визначило четвірку лідерів. Ними стали: Т.Пилипчук (м.Рівне), Т.Микулінська (м.Вараш), В.Лисковчук (смт.Володимирець), В.Кедрук (смт.Дубровиця), які на другий день на базі Млинівської ЗОШ № 3 продовжили боротьбу за перемогу у випробуваннях "Урок" та "Методичний практикум».

Щиро вітаємо лауреата ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» у номінації "Історія"
ТЕТЯНУ МИКУЛІНСЬКУ, вчителя історії Вараської ЗОШ №1.

Варто відзначити, Тетяна Данилівна під час конкурсних випробувань продемонструвала професійну компетентність та фахову майстерність, творчість та ерудицію, загальну культуру та педагогічний такт, креативність та толерантність. Це вчитель з невичерпною фантазією, великою майстерністю та безмежною закоханістю у свою справу.
Висловлюємо вдячність за працю, талант, любов до дітей Тетяні Данилівні. Бажаємо натхнення, нових відкриттів і досягнень та творчих злетів, а також нехай кожен день Ваш буде посмішками наповнений, квітами, правильними відповідями і відмінними оцінками учнів.

МИ ВАМИ ПИШАЄМОСЬ!

/Files/images/uchitel_roku/2020/ж і к.jpg /Files/images/uchitel_roku/2020/журі і конкур.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.