ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЙ

4 лютого 2020 року на базі Вараської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів трудового навчання та технологій на тему «Професійне зростання та підвищення фахової компетентності педагогічних працівників освітньої галузі «Технології».

Під час методичного дайджесту «Новий рік - нові перспективи, завдання та їх вирішення» проведено огляд нового Закону «Про повну загальну середню освіту», обговорено новий порядок пiдвищення квалiфiкацiї та професiйної майстерностi педагогiчних працiвникiв. Методист методичного кабінету З.Тобольська звернула увагу присутніх на організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2020 році та презентувала національну онлайн-платформу з цифрової грамотності для вчителів. Також на методичній зустрічі проаналізовано результативність участі учнів закладів освіти міста Вараш та села Заболоття в ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнської учнівської олімпіади з обслуговуючих та технічних видів праці; розглянуто та обговорено банк ідей щодо здійснення проектно-технологічної діяльності на уроках трудового навчання; створено творчу групу щодо організації проведення обласного семінару –практикуму на базі закладів освіти міста.

За результатами зустрічі учасники обмінялися думками, отримали відповіді на питання та рекомендації щодо подальшої роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.