Психологічний аукціон ідей по роботі з батьками

31 січня 2020 року відбулося засідання психологічного аукціону ідей по роботі з батьками. Учасниками аукціону були практичні психологи закладів дошкільної освіти, яким було запропоновано тренінг "Шляхи батьківської любові до ніжного серця дитини". Провела тренінг методист методичного кабінету Н.Тарасюк.

На кожному етапі розвитку дитини ми використовуємо різні ''мови" нашої любові. Тому для батьків важливо обрати саме ту "мову", яка веде до серця дитини.

Учасники на тренінгу прийняли роль батьків дошкільників та навчались проявляти батьківську любов до дитини через дотик, слова заохочення і похвали, увагу, подарунки і допомогу. Так учасники побували в ролі дослідників і запропонували свою власну класифікацію дотиків; навчались перефразовувати вимогу до дитини у прохання чи заохочення; поділились досвідом сумісного проведення часу зі своєю дитиною; враховуючи нахили і уподобання своєї дитини, вибрали корисний подарунок для неї; будували «Піраміду потреб дитини у сім’ї». Адже допомогти своїм дітям батьки зможуть тільки тоді, коли вдома створять ті умови, які для дитини будуть найкращими для їх зростання, виховання, навчання. Матеріали тренінгу стануть корисними в роботі з батьками вихованців закладів дошкільної освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.