І ТВОРЧІСТЬ, І ПРАЦЯ, І УСПІХ

Справжній педагогічній творчості властиві

риси дослідження, творчого узагальнення своєї праці.

В. Сухомлинський

Досягнення закладів дошкільної освіти залежить від професіоналізму та конкретного внеску кожного педагога, його ставлення. Тому навчання та підвищення кваліфікації педагогів є запорукою успіху і розвитку галузі.

Підвищенню професійної компетентності педагогічних кадрів в умовах активного впровадження інноваційних процесів в діяльність закладів дошкільної освіти сприяють різні форми методичної роботи.

23 жовтня 2019 року на базі управління освіти пройшла інструктивно -методична нарада з елементами майстер-класу зтеми«Інноваційні підходи до методичної роботи». Участь у даному заході прийняли вихователі-методисти закладів дошкільної освіти. За підсумками наради дійшли висновку, що процес оновлення неможливий без вдосконалення професійної компетентності педагога — усвідомлення себе як інноваційної особистості шляхом самоаналізу власного «Я», відходу від стереотипів, відкритості до нового досвіду і готовності до змін.

/Files/images/morochenets/jovten_2019/jovten/1.jpg /Files/images/morochenets/jovten_2019/jovten/IMG_20191023_110652.jpg /Files/images/morochenets/jovten_2019/jovten/IMG_20191023_130708.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.